De levens van de VN-34-PY

Deze DAF 95 380 met een destijds bij de transporteurs geliefde topsleeper (al dachten de meeste chauffeurs daar anders over) begon zijn werkzaam leven op 15 oktober 1991 bij de firma Moeijes uit Zwaag. Vanuit daar heeft hij ongetwijfeld een groot deel van Europa gezien.

DAF 95
Tegenwoordig is hij van F. de Voer, een kermisexploitant uit Apeldoorn die met botsauto’s van kermis naar kermis rijdt. Al lijkt het me dat de opbouw niet helemaal origineel meer is, dat was eerst een geïsoleerde bak en nu eentje met zeilen.

Met dank aan Lorenzo Nijhof voor de foto’s van de truck in huidige staat.

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. Lorenzo Nijhof 15 augustus 2017 Reply
  2. ron 25 november 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *