Nieuwe Volvo FH voor Jagersma Transport

Normaal maak ik geen foto’s van witte trucks, maar deze FH maak ik graag een uitzondering. Met een paar kleuraccenten is toch een heel strak resultaat bereikt! De FH is vanaf vandaag in dienst van Jagersma Transport uit Damwoude en Garyp. Jagersma vof is een echt familiebedrijf en word gevormd door een vader en twee zonen. Willem Jagersma gaat op deze nieuwe rijden en gaat groupagewerk voor Veenstra uit Heeg doen in heel Europa, maar voornamelijk Frankrijk. Willem wilde het Volvo-logo wat lager hebben dan op de normale plek, en creëerde daarmee meteen een mooie plaats voor de bedrijfsnaam direct onder het voorraam! Willem, veel veilige kilometers gewenst met je mooie nieuwe truck!

One Response

  1. S.H. 5 juli 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *