Mobiele zendmast op Tatra basis

In de periode rond kerst en nieuwjaar zijn er traditioneel veel zendpiraten actief. Nu heb ik al een gehoorbeschadiging, dus ik luister maar niet naar de muziek, dat is meestal niet bepaald mijn smaak, maar de mobiele zendmasten zijn vaak wel interessant. Dit is (vermoed ik) een omgebouwde Hydrostar kraan op Semex chassis. Semex is (of was?) de Duitse importeur van een aantal oost-Europese merken. Op basis van Tatra onderdelen bouwde men onder andere ook eigen kraanchassis en pijpenleggers. Onderstaand exemplaar kwam ik in Drachten tegen, toevallig naast het pand van kraanverhuurder BKF.

4 Comments

  1. Hdpt 25 december 2013 Reply
  2. Jeroen 25 december 2013 Reply
  3. Michel 28 december 2013 Reply
  4. henk 23 juli 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *