Alex Miedema: mijn bedrijf

Vandaag is niet alleen de eerste dag van 2014, het is ook de eerste dag van mijn eigen bedrijf. Ik ben freelance journalist, gespecialiseerd in bedrijfswagens, binnen het bedrijfswagen-spectrum nog dieper gespecialiseerd in trucksport. Daarnaast doe ik ook aan sociale marketing (je kunt bij mij terecht voor advies of uitvoering op dat gebied), maar laat ik andere ‘business opportunities’ natuurlijk ook niet liggen, zo verhuur ik stallingsruimte voor sportwagens.

Dit alles deed ik natuurlijk al lang, maar nu is het echt officieel, met een kvk en BTW nummer. Ik werk niet alleen voor online en offline magazines, maar ook voor bedrijven, waarbij marketing en verslaggeving mooi in elkaar overlopen. De naam van het bedrijf is ‘Alex Miedema’, ik heb er bewust voor gekozen niets anders aan de bedrijfsnaam toe te voegen. Alles wat ik er bij zet zou mezelf inperken, ik weet niet hoe de toekomst over 5, 10 of 30 jaar is, maar weet wel dat ik altijd Alex Miedema zal blijven.

Nu kun je me feliciteren en succes wensen… (dat waardeer ik!) Maar je kunt deze blog ook liken, delen, retweeten, plus-één-en, doormailen en dergelijke, dan help je me echt door me te promoten en de wereld te laten weten dat ik beschikbaar ben.

4 Comments

  1. Tom Megens 1 januari 2014 Reply
  2. Dick Havenaar 4 januari 2014 Reply
  3. Sjoerd Nutma 28 januari 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *