Een hele rare MAN

Via Kraghel Paolo kom ik aan deze foto, een MAN waarbij het bovenste deel van de cabine is vervangen door een Claas Vista landbouwcabine. De voordelen zijn beter zicht en een centrale zitpositie, wat mij doet vermoeden dat dit een agrotruck wordt. De friemeltjes op de plek waar de originele cabine ophoud doen dan juist weer aan het transport van lang ijzer of buizen denken. Als iemand hier meer over weet houd ik me van harte aanbevolen!

edit 23:05: Het wordt een houthakselaar met hefbare en draaibare cabine! Met dank aan Harm Adams voor de tip dat er op baumaschinenbilder.de meer informatie en foto’s staan. Dit is overigens niet de eerste houthakselaars op MAN chassis hier op de blog, vorig jaar zag ik al een MAN KAT bij de Nürburgring.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *