Live verslag FNV actiedag!

Op dit moment zijn er acties voor een betere chauffeurs-cao. Stakers uit verschillende bedrijven zijn bij elkaar gekomen om te laten zien dat ze niet met zich laten sollen. Bij onder meer Vos, Sita, Peter Appel en Sent Waninge is een slot aan de port gehangen zodat de trucks niet uit kunnen rijden, dit onder het motto ‘cao op slot, bedrijven op slot’. Een half uur terug is iedereen die meedoet verzameld op een van de verzamellocaties aan de snelweg in Nunspeet, in Beverwijk, Rotterdam, Arnhem en Gilze voor vertrek naar de plaats van de manifestatie. Ik heb live contact met één van de actievoerders die nu in Nunspeet is, en zal zijn bevindingen direct hier op de blog doorgeven. Deze blog zal vandaag dus regelmatig ge-update worden. Telkens op F5 drukken om te kijken of er wat is gebeurd te veel werk? Volg me dan op Twitter.


“we zijn bijna klaar”

10:30: “the road is closed pizza boy”

10:54 “acht minuten vertraging al op de A28”

12:55

13:02

13:08
Op de facebookgroepspaginas van de “actie in de transport” groep wordt deze berichtgeving weggehaald. Neutrale berichtgeving over vakbondsacties is niet gewenst aldaar, negatief commentaar op deze acties wordt niet verwijderd.

2 Comments

  1. Theo Daelmans 7 april 2014 Reply
  2. remco cirkel 7 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *