Reining gaat zelfstandig verder

Nadat de Wagenborg-vlag de afgelopen decennia de trucks van Reining sierde, gaat het transportbedrijf uit Kolham nu zelfstandig verder. Reining past niet meer in de huidige bedrijfsvisie van de Wagenborg-groep, waardoor is besloten tot een management buy-out. De huisstijl en logo’s op de trucks zullen binnenkort dus allemaal veranderen. Wagenborg blijft wel eigenaar van de panden van Reining.

DAF XF105Mercedes-Benz SK

Volvo F10

DAF 95

Koninklijke Wagenborg is in 1898 opgericht door Egbert Wagenborg. Wat ooit begon met slechts één zeetjalk is inmiddels uitgegroeid tot een totaal logistiek dienstverlener, zowel over water als over land met ongeveer 2000 werknemers. De activiteiten waren ondergebracht in vijf divisies, namelijk: Shipping, Nedlift, Passagiersdiensten, Reining en Offshore. Wagenborg Nedlift en de diverse scheepvaart-bedrijven blijven dus wel gewoon op het vertrouwde nest.

MAN TGX 1st gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *