Moeyersons iSLIDE

Een (voor mij) nieuw concept wat ik op de IAA 2014 tegenkwam was de Moeyersons iSLIDE. De naam van de trailer betekent niet alleen ‘ik schuif’, maar er zit nog een afkorting achter ook:
intelligence
Serial production
Low total cost of ownership
Industrial approach of customization
Durability
Efficiency
Moeyersons iSLIDE
Dit voertuig met schuifdeuren biedt volgens Moeyersons “best of both worlds”: de robuustheid van een vaste kast en de flexibiliteit van een schuifzeil. Bovendien is de kast licht geïsoleerd. Hierdoor kan een transporteur die deze trailer aanschaft sterk verschillende producten vervoeren, van aardappelen tot kunstwerken. De iSLIDE® vereist weinig onderhoud, heeft weinig slijtage en is makkelijk schoon te maken.

Daarnaast garandeert deze vrachtauto met schuifdeuren een hoge ladingzekerheid. Dus minder risico op beschadigde lading of ladingverlies. De oplegger met schuifdeuren is ook zeer geschikt voor het vervoeren van ‘big bags’, het transport van afvalstoffen (elektrische toestellen, chemicaliën) en voor drankentransport.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *