Ruthmann Cargoloader RCP75

Eén van mijn favoriete stands op de IAA is altijd die van Ruthmann. Niet om de hoogwerkers, stel je voor dat iemand me voorstelt om er in te gaan, daar sta je dan met je hoogtevrees. Nee, het gaat mij om de voertuigen met knielvloeren. Op de IAA 2014 was als vertegenwoordiging van die tak van het bedrijf de Ruthmann Cargoloader RCP75 aanwezig.
Ruthmann Cargoloader RCP75
De Cargoloader RCP75 heeft de aandrijfkop van een Mercedes-Benz Sprinter, maar kan wel wat meer meenemen. Het laadvermogen is 3.260 kilo. Daarmee komt het totaalgewicht op 7.490 kilo, zodat het voertuig met een C1-rijbewijs bestuurd kan worden. Meer technische specificaties staan in het filmpje onderin deze blog.
Ruthmann Cargoloader RCP75

Cargoloader RCP75

Ruthmann

Ruthmann Cargoloader RCP75

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *