Trucks by Light in Meppel

Van Marco Havers kreeg ik onderstaande tekst en foto’s over Trucks by Light in Meppel toegezonden:
DAF A1900
Afgelopen zaterdagavond hield chauffeursvereniging De Lichtmis een truckrun… Trucks by light.
Met een aantal vrachtwagens volgehangen met lampjes maken zij een rondrit.
Zij deden dit jaar weer Meppel aan waar op dat moment een Midwinternight Shopping Kerst in ‘onze’ Jordaan gehouden werd.
De pauzestop werd ter hoogte van deze kerstmarkt gehouden waar de bezoekers van de (gratis) markt in de Woldstraat natuurlijk de vrachtwagens konden bewonderen.
De stoet werd door niemand minder dan de Kerstman binnengehaald.
Na een halfuur pauze ging de stoet weer verder met hun rondrit om vervolgens weer bij de Lichtmis te eindigen.

Volvo FH 3rd gen
Volvo FH 3rd gen.
Scania R380
Scania R380.
Mercedes-Benz Actros MP3
Mercedes-Benz Actros MP3.
Volvo FH 3rd gen
Volvo FH 3rd gen.
Smart ForTwo
Smart ForTwo.
DAF XF105
DAF XF105.
Scania P250
Scania P250.
Scania R580
Scania R580.
Scania L110

Scania L110
Scania L110.
DAF CF85
DAF CF85.
DAF XF105
DAF XF105.
MAN TGS 1st gen
MAN TGS 1st gen.
Mercedes-Benz Vito
Mercedes-Benz Vito.
Afgelopen zaterdagavond hield chauffeursvereniging De Lichtmis een  truckrun: Trucks by light. Met een aantal vrachtwagens volgehangen met lampjes maken zij een rondrit. Zij deden dit jaar weer Meppel aan waar op dat moment een Midwinternight Shopping Kerst in 'onze' Jordaan gehouden werd. De pauzestop werd ter hoogte van deze kerstmarkt gehouden waar de bezoekers van de (gratis) markt in de Woldstraat natuurlijk de vrachtwagens konden bewonderen. De stoet werd door niemand minder dan de Kerstman binnengehaald. Na een halfuur pauze ging de stoet weer verder met hun rondrit om vervolgens weer bij de Lichtmis te eindigen.

Afgelopen zaterdagavond hield chauffeursvereniging De Lichtmis een  truckrun: Trucks by light. Met een aantal vrachtwagens volgehangen met lampjes maken zij een rondrit. Zij deden dit jaar weer Meppel aan waar op dat moment een Midwinternight Shopping Kerst in 'onze' Jordaan gehouden werd. De pauzestop werd ter hoogte van deze kerstmarkt gehouden waar de bezoekers van de (gratis) markt in de Woldstraat natuurlijk de vrachtwagens konden bewonderen. De stoet werd door niemand minder dan de Kerstman binnengehaald. Na een halfuur pauze ging de stoet weer verder met hun rondrit om vervolgens weer bij de Lichtmis te eindigen.

Afgelopen zaterdagavond hield chauffeursvereniging De Lichtmis een  truckrun: Trucks by light. Met een aantal vrachtwagens volgehangen met lampjes maken zij een rondrit. Zij deden dit jaar weer Meppel aan waar op dat moment een Midwinternight Shopping Kerst in 'onze' Jordaan gehouden werd. De pauzestop werd ter hoogte van deze kerstmarkt gehouden waar de bezoekers van de (gratis) markt in de Woldstraat natuurlijk de vrachtwagens konden bewonderen. De stoet werd door niemand minder dan de Kerstman binnengehaald. Na een halfuur pauze ging de stoet weer verder met hun rondrit om vervolgens weer bij de Lichtmis te eindigen.

Afgelopen zaterdagavond hield chauffeursvereniging De Lichtmis een  truckrun: Trucks by light. Met een aantal vrachtwagens volgehangen met lampjes maken zij een rondrit. Zij deden dit jaar weer Meppel aan waar op dat moment een Midwinternight Shopping Kerst in 'onze' Jordaan gehouden werd. De pauzestop werd ter hoogte van deze kerstmarkt gehouden waar de bezoekers van de (gratis) markt in de Woldstraat natuurlijk de vrachtwagens konden bewonderen. De stoet werd door niemand minder dan de Kerstman binnengehaald. Na een halfuur pauze ging de stoet weer verder met hun rondrit om vervolgens weer bij de Lichtmis te eindigen.

Trucks by Light
Trucks by Light

NET ZO INTERESSANT

4 Comments

  1. Jake 20 december 2014 Reply
    • P.m.t Kouwenhoven 7 januari 2015 Reply
  2. Tom 22 december 2014 Reply
  3. P.m.t.Kouwenhoven 7 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *