Uit het archief: Theo Faber (aka Theo Takel)

Omdat in Leeuwarden best veel mensen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt wordt denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…
Scania 113 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…

Scania 113 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…

Scania 113 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…

Scania 113 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…
Scania 113.
Ford F350 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…

Ford F350 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…
Ford F350.
Mercedes-Benz Ecoliner
Mercedes-Benz Ecoliner.
Iveco Daily
Iveco Daily.
Mercedes-Benz NG
Mercedes-Benz NG.
Ram 4500 Omdat in Leeuwarden best veel menen Faber heten, moet iedereen een bijnaam hebben. Die van Theo Faber is ‘Theo Takel’. Hoe hij aan de naam komt word denk ik wel duidelijk door de foto’s in deze blog…
Ram 4500.
Renault Mascott
Renault Mascott.
Scania 82
Scania 82.
Scania 94
Scania 94.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Cees takels 15 maart 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *