Koprol: Karginov’s Kamaz kapot.


Kamaz 4326
Nadat er gisteravond al een foto van een zwaar gehavende Karginov opdook, verscheen er vanochtend een persbericht met wat foto’s op de site van Kamaz. Op twee kilometer voor de finish ging Karginov in een gecontroleerde drift door de bocht. Daarbij stootte hij echter op een onder het fesh-fesh liggende steen, wat een rol tot gevolg had, waarbij hij wonder boven wonder weer op zijn wielen terecht kwam zodat het tijdverlies beperkt bleef tot 10 minuten. Hij kwam dus met een truck die er zo uitziet op een derde plaats over de finish… De monteurs balen behoorlijk, ze hebben hun handen al vol aan het prepareren van de truck voor de marathon etappe, dit komt ze tijd-technisch heel slecht uit. Er mag tijdens de marathon niet getankt worden, dus de trucks zullen wat zwaarder vertrekken, de 1000-liter dieseltanks van de Kamaz 4326 worden compleet gevuld. Bovendien zullen er warschijnlijk wat meer onderdelen en wielen mee worden genomen dan normaal.
Kamaz 4326

Kamaz 4326

Kamaz 4326

3 Comments

  1. Toine 10 januari 2015 Reply
    • admin 10 januari 2015 Reply
  2. Rick Busser 10 januari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *