Open dag Broshuis 2015

Gisteren was er een open dag bij trailerbouwer Broshuis in Kampen. Tot mijn spijt kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, de organisatie van Dakar heeft geen rekening gehouden met de open dag van Broshuis (…), de rustdag voor de trucks is maandag pas. Gelukkig zijn er in zulke gevallen vaak wel mensen aanwezig die zo vriendelijk zijn foto’s te sturen, in dit geval waren het er zelfs twee. De eerste set foto’s komt van BIGtruck collega Iep van der Meer, de tweede set komt van Arjan Bruinstroop, waar ik onder andere bij het truckrace fotograferen mee samenwerk.

Open dag Broshuis 2015

Open dag Broshuis 2015

Open dag Broshuis 2015


Tot zo ver Iep zijn foto’s, we gaan verder met die van Arjan.
Broshuis

Broshuis

Broshuis

Gisteren was er een open dag bij trailerbouwer Broshuis in Kampen. Tot mijn spijt kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, de organisatie van Dakar heeft geen rekening gehouden met de open dag van Broshuis (…), de rustdag voor de trucks is maandag pas. Gelukkig zijn er in zulke gevallen vaak wel mensen aanwezig die zo vriendelijk zijn foto’s te sturen, in dit geval waren het er zelfs twee. De eerste set foto’s komt van BIGtruck collega Iep van der Meer, de tweede set komt van Arjan Bruinstroop, waar ik onder andere bij het truckrace fotograferen mee samenwerk.

Gisteren was er een open dag bij trailerbouwer Broshuis in Kampen. Tot mijn spijt kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, de organisatie van Dakar heeft geen rekening gehouden met de open dag van Broshuis (…), de rustdag voor de trucks is maandag pas. Gelukkig zijn er in zulke gevallen vaak wel mensen aanwezig die zo vriendelijk zijn foto’s te sturen, in dit geval waren het er zelfs twee. De eerste set foto’s komt van BIGtruck collega Iep van der Meer, de tweede set komt van Arjan Bruinstroop, waar ik onder andere bij het truckrace fotograferen mee samenwerk.

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Gisteren was er een open dag bij trailerbouwer Broshuis in Kampen. Tot mijn spijt kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, de organisatie van Dakar heeft geen rekening gehouden met de open dag van Broshuis (…), de rustdag voor de trucks is maandag pas. Gelukkig zijn er in zulke gevallen vaak wel mensen aanwezig die zo vriendelijk zijn foto’s te sturen, in dit geval waren het er zelfs twee. De eerste set foto’s komt van BIGtruck collega Iep van der Meer, de tweede set komt van Arjan Bruinstroop, waar ik onder andere bij het truckrace fotograferen mee samenwerk.

Open dag Broshuis 2015

Open dag Broshuis 2015

Open dag Broshuis 2015

Broshuis

Broshuis

Gisteren was er een open dag bij trailerbouwer Broshuis in Kampen. Tot mijn spijt kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, de organisatie van Dakar heeft geen rekening gehouden met de open dag van Broshuis (…), de rustdag voor de trucks is maandag pas. Gelukkig zijn er in zulke gevallen vaak wel mensen aanwezig die zo vriendelijk zijn foto’s te sturen, in dit geval waren het er zelfs twee. De eerste set foto’s komt van BIGtruck collega Open dag Broshuis 2015 Open dag Broshuis 2015 Open dag Broshuis 2015 Open dag Broshuis 2015Iep van der Meer, de tweede set komt van Arjan Bruinstroop, waar ik onder andere bij het truckrace fotograferen mee samenwerk.

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Gisteren was er een open dag bij trailerbouwer Broshuis in Kampen. Tot mijn spijt kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, de organisatie van Dakar heeft geen rekening gehouden met de open dag van Broshuis (…), de rustdag voor de trucks is maandag pas. Gelukkig zijn er in zulke gevallen vaak wel mensen aanwezig die zo vriendelijk zijn foto’s te sturen, in dit geval waren het er zelfs twee. De eerste set foto’s komt van BIGtruck collega Iep van der Meer, de tweede set komt van Arjan Bruinstroop, waar ik onder andere bij het truckrace fotograferen mee samenwerk.

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis

Broshuis
Was jij er ook bij en heb je foto’s gemaakt? Vergeet dan vooral niet om die op truckfan.nl te plaatsen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *