De VW Transporter T6 op de AutoRAI

Gisteravond bij de wereldprimeur had ik het al beloofd, vandaag eigen foto’s van de VW Transporter T6. De al bekende technische gegevens en wat persfoto’s vind je hier. Er was slechts één exemplaar op de stand, een Multivan. Het is dan ook de AutoRAI, niet de bedrijfswagenRAI. Hopelijk kan ik in deze zomer of herfst een uitgebreidere test met de nieuwe Transporter doen, tot die tijd moeten we het met deze foto’s doen. Opvallendste kenmerken ten opzichte van de T5: de nieuwe familiesnoet en het op de Passat lijkende interieur.
VW Transporter T6

VW Transporter T6

VW Transporter T6

VW Transporter T6

VW Transporter T6

One Response

  1. Anno Huidekoper 2 juni 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *