Uit het archief: Büssing

Heinrich Büssing bouwde in 1903 zijn eerste truck. In 1931 werd N.A.G overgenomen, vanaf dat moment tot 1950 droegen de trucks de merknaam Büssing-N.A.G.. In 1971 werd Büssing op haar beurt zelf overgenomen door M.A.N.. De trucks die daarna nog in Salzgitter van de band liepen, veelal met de beroemde Unterflur-motoren, hadden de eerste jaren nog de naam M.A.N.-Büssing. De Braunschweiger Löwe, het logo van Büssing is nog steeds terug te vinden op elke MAN truck.
BüsHeinrich Büssing bouwde in 1903 zijn eerste truck. In 1931 werd N.A.G overgenomen, vanaf dat moment tot 1950 droegen de trucks de merknaam Büssing-N.A.G.. In 1971 werd Büssing op haar beurt zelf overgenomen door M.A.N.. De trucks die daarna nog in Salzgitter an de band liepen, veelal met de beroemde Unterflur-motoren, hadden de eerste jaren nog de naam De Braunschweiger Löwe, het logo van Büssing is nog steeds terug te vinden op elke MAN truck.sing onbekend/overig

BüsHeinrich Büssing bouwde in 1903 zijn eerste truck. In 1931 werd N.A.G overgenomen, vanaf dat moment tot 1950 droegen de trucks de merknaam Büssing-N.A.G.. In 1971 werd Büsorigineelsing op haar beurt zelf overgenomen door M.A.N.. De trucks die daarna nog in Salzgitter an de band liepen, veelal met de beroemde Unterflur-motoren, hadden de eerste jaren nog de naam M.A.N.-Büssing. De Braunschweiger Löwe, het logo van Büssing is nog steeds terug te vinden op elke MAN truck.sing 12000

BüssHeinrich Büssing bouwde in 1903 zijn eerste truck. In 1931 werd N.A.G overgenomen, vanaf dat moment tot 1950 droegen de trucks de merknaam Büssing-N.A.G.. In 1971 werd Büssiorigineelng op haar beurt zelf overgenomen door M.A.N.. De trucks die daarna nog in Salzgitter an de band liepen, veelal met de beroemde Unterflur-motoren, hadden de eerste jaren nog de naam M.A.N.-Büssing. De Braunschweiger Löwe, het logo van Büssorigineeling is nog steeds terug te vinden op elke MAN truck.ing BS

BüsHeinrich Büssing bouwde in 1903 zijn eerste truck. In 1931 werd N.A.G overgenomen, vanaf dat moment tot 1950 droegen de trucks de merknaam Büssing-N.A.G.. In 1971 werd Büssing op haar beurt zelf overgenomen door M.A.N.. De trucks die daarna nog in Salzgitter an de band liepen, veelal met de beroemde Unterflur-motoren, hadden de eerste jaren nog de naam M.A.N.-Büssing. De Braunschweiger Löwe, het logo van Büssing is nog steeds terug te vinden op elke MAN truck.sing logo

Büssing BS

Büssing BS

Büssing BS

Büssing BS

Büssing BS

Büssing BS

Büssing BS

Büssing BS

Büssing LS

Büssing motor

Büssing onbekend/overig

Büssing onbekend/overig

Büssing onbekend/overig

Büssing onbekend/overig

Büssing onbekend/overig

Büssing onbekend/overig

Büssorigineeling onbekend/overig

Büsorigineelsing onbekend/overig

Büsorigineelsing onbekend/overig

M.A.N.-Büssing onbekend/overig

Büssing-N.A.G. Zugkraftwagen

M.A.N.-Büssing onbekend/overig

Büssing-N.A.G. 350

Büsorigineelsing-N.A.G. onbekend/overig

Büssing-N.A.G. onbekend/overig

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *