Van Gansewinkel overgenomen door haar schuldeisers


DAF CF75
Volgens de Belgische nieuwssite Het Laatste Nieuws is Van Gansewinkel overgenomen door haar eigen schuldeisers. Tot nu waren investeringsmaatschappijen CVC en KKR de eigenaren, deze trekken zich terug. De schuldenlast van Van Gansewinkel is door deze actie van 809 miljoen naar ‘slechts’ 320 miljoen euro gedaald. Ik heb het niet in mijn achterzak zitten, maar de afvalgigant kan de toekomst nu in ieder geval een stuk (financieel) gezonder tegemoet gaan. De 5.800 medewerkers kunnen voorlopig opgelucht ademhalen. Een half jaar terug was het bedrijf overigens al in de etalage gezet.
Scania 114

Volvo FM7

DAF CF85

DAF CF75

DAF CF75

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *