Explosie bij Nooteboom

Vanochtend heeft er bij Nooteboom een explosie in een spuitcabine plaatsgevonden. Daarbij is minstens één medewerker zwaar gewond geraakt. verschillende andere medewerkers hebben lichtere verwondingen, onder meer doordat ze rook in hebben geademd. Na de explosie is een brand uitgebroken die op het moment van schrijven nog steeds woedt. Zodra er meer bekend is wordt deze blogpost bijgewerkt.
Nooteboom oplegger
Vanaf deze plek heel veel sterkte voor alle Nooteboom medewerkers, andere aanwezige mensen en familieleden van de gewonden!

Update 11:00: de wegen in de regio zijn afgesloten, ook wordt aan mensen die in de omgeving wonen geadviseerd deuren en ramen zo veel mogelijk dicht te houden in verband met mogelijke schadelijke stoffen.

Update 15:00: de wegen in de omgeving zijn zojuist weer geopend. De brandweer maakt het dak open om op die manier beter te kunnen blussen.

Update 17:00: de ramen en deuren mogen weer open, het valt enorm mee met de schadelijke stoffen. Andere bronnen spreken over geen schadelijke stoffen, maar dat is feitelijk gezien natuurlijk onzin.

Update zaterdag: de brand is geblust. Om 2:00 is het sein brand meester gegeven, anderhalf uur later was het uit. De brand had zich in het dak genesteld, wat het blussen erg lastig maakte.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *