Langen overgenomen door Katoen Natie


DAF XF105
Volgens Transport Online en 1Limburg is het Limburgse transportbedrijf Langen overgenomen door Katoen Natie, een Belgisch bedrijf met ruim 12.000 medewerkers.

Langen is in 1947 opgericht, al vrij snel daarna richtte men zich op de chemische industrie. Sinds 2009 is het bedrijf gevestigd in Elsloo, direct aan de A2.
Renault Premium 2nd gen
Zowel Langen als Katoen Natie zijn familiebedrijven. Het is nog niet bekend of de naam en kleuren van Langen blijven, wel is zeker dat de huidige directie bij het bedrijf betrokken blijft. Dat geld voor alle personeelsleden overigens, voor hen verandert er niets. Er is niet bekend gemaakt wat Katoen Natie voor het transport- en opslagbedrijf heeft betaald.
DAF XF105
De reden waarom Katoen Natie op een andere locatie uit wilde breiden is het verkeersinfarct wat topman Fernand Huts aan ziet komen rondom Antwerpen. Bovendien wil het bedrijf de regels voor geschoold personeel die er in België bestaan omzeilen met de vestiging in het Nederlandse Limburg, aldus deredactie.be.
DAF 85

Freightliner onbekend/overig

DAF XF105

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *