Koopman investeert in 60 nieuwe autotransporters


Mercedes-Benz Actros MP4
Precies een jaar nadat ik het nieuws bracht dat Koopman Autotransport haar Duitse branchegenoot G. Möhlmann overnam, is er weer wat nieuws te melden. Er is wederom een grote uitbreiding op komst, die keer niet door een overname, maar door de aanschaf van maar liefst zestig nieuwe autotransporters. Deze zestig zijn onderverdeeld in tien MANs en vijftig Mercedes-Benz Actrossen. Qua opbouwen gaat het om 40 Kässbohrers en 10 Rolfo’s. Het is overigens niet alleen uitbreiding, maar deels ook vervanging van oudere trucks met Euro 3 motor. De eerste nieuw truck moet maart 2016 rijden, een jaar later, begin 2017, moeten ze allemaal op de weg zijn. Dat betekent dus dat Koopman volgend jaar gemiddeld gezien elke week een nieuwe truck op de weg zet. De foto’s bij dit artikel zijn ter illustratie, er zijn natuurlijk nog geen foto’s van de nieuwe trucks, die moeten nog gebouwd worden. Het bedrijf is overigens nog op zoek naar goede chauffeurs, dus wie ‘toe aan een nieuwe uitdaging’ is, kan zich in Noordhorn melden.
Mercedes-Benz Actros MP3

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *