Terberg distributietrekker op de RAI


Terberg DT183LE
Eén van de opvallendste noviteiten op de aanstaande RAI is de Terberg DT183LE. De distributietrekker met lage instap is uitsluitend ontworpen om aan de behoeften van de concurrerende pan-Europese distributiesector te voldoen en wordt gespecificeerd met een scala aan nieuwe industrie specifieke producteigenschappen. De Terberg DT183LE Distributietrekker is een Lage Instap-trekker voor distributiecentra. De cabinevloer is slechts zo’n 50 centimeter boven de grond en de bestuurder kan rechts of links de cabine in- of uitstappen. Dit is een waardevolle eigenschap voor bestuurders die vaak de cabine moeten verlaten om de trailerdeuren te openen. Het ontwerp met lage instap en het lage geluids- en trilniveau in de cabine zijn een aanzienlijke verbetering voor de bestuurder en verhoogen de efficiency.
Terberg DT183LE
Specificaties
Aandrijflijn 4 x 2
GVW 75 t (70 t)
Motor Cummins QSB6.7-190 Tier 4 (later dit jaar zal ook een Mercedes-Benz Tier 4 motor leverbaar zijn)
Versnellingsbak Allison 3000 (4F-1R)
Vooras capaciteit 11 t @20 km/h
Achteras capaciteit 35 t @20 km/h
Koppelschotel Terberg 2″ gietstalen plaat
Koppelschotel capaciteit 36 t
Hefvermogen t/m 31 t
Minimale schotelhoogte 939 mm (271 mm)
Stoel in vaste vooruit positie
Terberg DT183LE

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *