HSF Logistics Barendrecht B.V. stopt er mee

HSF Logistics Barendrecht B.V. stopt er mee, het onderstaande bericht plaatste het bedrijf op haar website:
Scania R440 HSF Logistics Barendrecht HSF Logistics Barendrecht B.V. is enkele jaren geleden gestart met een nieuw concept in de markt van koeltransport van groente en fruit naar het Verenigd Koninkrijk. We moeten helaas constateren dat, ondanks alle inspanningen, deze aanpak niet heeft geleid tot een winstgevende onderneming. Er is op korte of middellange termijn ook geen zicht op rendementsherstel. Wij hebben daarom de beslissing genomen om de ondernemingsactiviteiten te stoppen per 1 januari 2016. De lopende opdrachten zullen worden aangenomen tot en met laaddatum 31 december 2015. Mocht u nadere vragen / opmerkingen hebben naar aanleiding van deze mededeling , dan kunt u contact opnemen met de accountmanager.HSF Logistics Barendrecht B.V. is enkele jaren geleden gestart met een nieuw concept in de markt van koeltransport van groente en fruit naar het Verenigd Koninkrijk. We moeten helaas constateren dat, ondanks alle inspanningen, deze aanpak niet heeft geleid tot een winstgevende onderneming. Er is op korte of middellange termijn ook geen zicht op rendementsherstel. Wij hebben daarom de beslissing genomen om de ondernemingsactiviteiten te stoppen per 1 januari 2016. De lopende opdrachten zullen worden aangenomen tot en met laaddatum 31 december 2015. Mocht u nadere vragen / opmerkingen hebben naar aanleiding van deze mededeling , dan kunt u contact opnemen met de accountmanager.HSF Logistics Barendrecht B.V. is enkele jaren geleden gestart met een nieuw concept in de markt van koeltransport van groente en fruit naar het Verenigd Koninkrijk. We moeten helaas constateren dat, ondanks alle inspanningen, deze aanpak niet heeft geleid tot een winstgevende onderneming. Er is op korte of middellange termijn ook geen zicht op rendementsherstel. Wij hebben daarom de beslissing genomen om de ondernemingsactiviteiten te stoppen per 1 januari 2016. De lopende opdrachten zullen worden aangenomen tot en met laaddatum 31 december 2015. Mocht u nadere vragen / opmerkingen hebben naar aanleiding van deze mededeling , dan kunt u contact opnemen met de accountmanager.HSF Logistics Barendrecht B.V. is enkele jaren geleden gestart met een nieuw concept in de markt van koeltransport van groente en fruit naar het Verenigd Koninkrijk. We moeten helaas constateren dat, ondanks alle inspanningen, deze aanpak niet heeft geleid tot een winstgevende onderneming. Er is op korte of middellange termijn ook geen zicht op rendementsherstel. Wij hebben daarom de beslissing genomen om de ondernemingsactiviteiten te stoppen per 1 januari 2016. De lopende opdrachten zullen worden aangenomen tot en met laaddatum 31 december 2015. Mocht u nadere vragen / opmerkingen hebben naar aanleiding van deze mededeling , dan kunt u contact opnemen met de accountmanager.
Geachte relatie,

HSF Logistics Barendrecht B.V. is enkele jaren geleden gestart met een nieuw concept in de markt van koeltransport van groente en fruit naar het Verenigd Koninkrijk. We moeten helaas constateren dat, ondanks alle inspanningen, deze aanpak niet heeft geleid tot een winstgevende onderneming. Er is op korte of middellange termijn ook geen zicht op rendementsherstel. Wij hebben daarom de beslissing genomen om de ondernemingsactiviteiten te stoppen per 1 januari 2016. De lopende opdrachten zullen worden aangenomen tot en met laaddatum 31 december 2015. Mocht u nadere vragen / opmerkingen hebben naar aanleiding van deze mededeling , dan kunt u contact opnemen met de accountmanager.

Hoogachtend,

Directie HSF Logistics Barendrecht B.V.

Foto Arjan Dijkers

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *