Porsche 959 ‘Dakar’

Porsche 959
Alleen al deze auto is wat bij betreft een bezoek aan het Porsche Museum in Zuffenhausen waard, één van de Porsche 959’s die bij Le Dakar in is gezet. René Metge en Dominic Lemoyne heben de rally in 1986 met de 959 op hun naam geschreven.
Porsche 959
Porsche 959
Porsche 9x59
Porsche x959
Porsche  Alleen al deze auto is wat bij betreft een bezoek aan het Porsche Museum in Zuffenhausen waard, één van de Porsche 959's die bij Le Dakar in is gezet. René Metge en Dominic Lemoyne heben de rally in 1986 met de 959 op hun naam geschreven.  Alleen al deze auto is wat bij betreft een bezoek aan het Porsche Alleen al deze auto is wat bij betreft een bezoek aan het  in Zuffenhausen waard, één van de Porsche 959's die bij Le Dakar in is gezet. René Metge en Dominic Lemoyne heben de rally in 1986 met de 959 op hun naam geschreven. Museum in Zuffenhausen waard, één van de Porsche Alleen al deze auto is wat bij betreft een bezoek aan het Porsche Museum in Zuffenhausen waard, één van de Porsche Alleen al deze auto is wat bij betreft een bezoek aan het Porsche Museum in Zuffenhausen waard, één van de Porsche 959's die bij Le Dakar in is gezet. René Metge en Dominic Lemoyne heben de rally in 1986 met de 959 op hun naam geschreven. 959's die bij Le Dakar in is gezet. René Metge en Dominic Lemoyne heben de rally in 1986 met de 959 op hun naam geschreven. 959's die bij Le Dakar in is gezet. René Metge en Dominic Lemoyne heben de rally in 1986 met de 959 op hun naam geschreven. 959

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *