Wierda Bedrijfswagens is MAN-dealer van het Jaar

Wierda Bedrijfswagens met vestigingen in Joure en Drachten is uitgeroepen tot MAN-dealer van het jaar. Tijdens een dealerbijeenkomst in Rotterdam maakte MAN Truck & Bus tevens bekend dat Sommerauer Trucks de MAN Sales dealer van het Jaar is geworden. Thieu van Dorst werd uitgeroepen tot MAN Service dealer van het Jaar.
MAN TGX 2nd gen
Elk jaar worden drie MAN-dealers van Nederland onderscheiden voor hun prestaties. Naast de overall-onderscheiding zijn er prijzen voor Sales en Service. Wierda Bedrijfswagens mag nu een jaar lang de eervolle titel ‘MAN-dealer van het Jaar’ voeren.
MAN logo

Goede resultaten op alle vlakken

Wierda Bedrijfswagens heeft de titel MAN-dealer van het Jaar te danken aan zeer goede verkoopresultaten, zowel bij Sales als bij Aftersales en aan hoge scores voor klanttevredenheid en -loyaliteit. Wierda heeft veel vertrouwen in de toekomst met MAN. Dat komt onder meer tot uiting in de bouw van een nieuw bedrijfspand op een strategische locatie langs de A7 bij Heerenveen. De opening van deze nieuwe vestiging staat gepland voor medio 2016. Wierda is met zijn zusterbedrijf Wierda Voertuig Techniek (WVT) in staat om elke klant maatwerk te bieden. Zo is WVT gespecialiseerd in het bouwen van wide spread tandems, as-bijplaatsingen, het verlengen van chassis’ en het realiseren van andere specifieke ombouwwensen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met importeur MAN Truck & Bus en de Nederlandse MAN organisatie.
MAN TGX 2nd gen
Ook innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda van Wierda. Met de Hybrid PTO biedt Wierda een systeem waarmee elke vrachtwagenopbouw elektrisch kan worden aangedreven. Met deze groene, eenvoudige en praktische oplossing draagt Wierda bij aan een leefbaardere wereld zonder verlies van productiviteit of rendement.
MAN TGS 2nd gen

MAN Sales dealer van het Jaar – Sommerauer Trucks

Sommerauer Trucks, gevestigd in Westerbroek, dankt deze titel aan stabiele groei. Sommerauer presteert de laatste jaren uitstekend. In 2015 behaalde het zelfs een marktaandeel binnen de regio van maar liefst 27%.
MAN TGS 2nd gen

Service dealer van het Jaar – Thieu van Dorst Bedrijfswagens

Thieu van Dorst met vestigingen in Breda, Goes en Roosendaal, heeft in 2015 ook uitstekende prestaties geleverd: het bedrijf valt op door de hoge mate klanttevredenheid en een flinke groei in omzet onderdelen en accessoires. Verder dankt Thieu van Dorst zijn prijs aan de investeringen in training en opleiding van de medewerkers.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *