Nissan Pao in het wild

Nissan Pao
Zomaar gespot op de bezoekersparking van de Racing Expo, een Nissan Pao uit 1990! deze retro-auto is, net als zustermodel Nissan Figaro, gebaseerd op de Nissan Micra. Er zijn er slechts 50.000 gebouwd, deze waren binnen enkele maanden uitverkocht. Er schijnen nog negen andere Pao’s in Nederland te zijn, maar dit is de enige die ik ooit gezien heb.
Nissan Pao
Nissan Pao
Nissan Pao
Nissan Zomaar gespot op de bezoekersparking van de Racing Expo, een Nissan Zomaar gespot op de bezoekersparking van de Racing Expo, een Nissan Zomaar gespot op de bezoekersparking van de Racing Expo, een Nissan Pao uit 1990! deze retro-auto is, net als zustermodel Nissan Figaro, gebaseerd op de Nissan Micra. Er zijn er slechts 50.000 gebouwd, deze waren binnen enkele maanden uitverkocht. Het zou me niks verbazen als dit het enige exemplaar in Nederland is.Pao uit 1990! deze retro-auto is, net als zustermodel Nissan Figaro, gebaseerd op de Nissan Micra. Er zijn er slechts 50.000 gebouwd, deze waren binnen enkele maanden uitverkocht. Het zou me niks verbazen als dit het enige exemplaar in Nederland is.Pao uit 1990! deze retro-auto is, net als zustermodel Nissan Figaro, gebaseerd op de Nissan Micra. Er zijn er slechts 50.000 gebouwd, deze waren binnen enkele maanden uitverkocht. Het zou me niks verbazen als dit het enige exemplaar in Nederland is. Pao

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *