Amazone Pantera 4502-W voor Mts Roorda


Amazone Pantera
Gisteren gespot bij Mechanisatiebedrijf Broekens in Stiens voor de deur, een spiksplintenieuwe Amazone Pantera 4502-W voor Mts Roorda uit Ternaard.
Amazone Pantera
De ‘W’ in het type betekend dat het de ‘wijde’ versie van de Amazone Pantera 4502 is. De spoorbreedte is verstelbaar in de range tussen 225 en 300 centimeter. naast de W bestaat er ook nog een Pantera 4502-H, die de hoogte in kan.
Amazone Pantera
De machine is op Agritechnica 2013 geïntroduceerd. De motor is 218 pk sterk, wat zich vertaalt in een transportsnelheid van 50 kilometer per uur en een maximum werksnelheid va 20 kilometer per uur. De diverse tanks meten 4500 (grote tank), 500 (spoelwater) en 230 (diesel) liter.
Amazone Pantera

Amazone Pantera

Amazone Pantera

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *