GINAF C2121N ~ Steenkorrel

De GINAF C-serie, mat de cabine van de Iveco Eurocargo, zie je eigenlijk alleen in Amsterdam, negen van de tien keer als vuilniswagen. Een leuke uitzondering is deze Ginaf C2121N van Steenkorrel, zoals jullie zien als mixer opgebouwd, die ik op de TKD van 2006 op de foto kon zetten.
GINAF C2121N
De C2121N werd ontwikkeld in samenwerking met Truckland, vooral voor enkele stadsdelen die er tegen aan liepen dat hun 250 centimeter brede vuilniswagens eigenlijk te breed waren voor de smalle Amsterdamse wegen. Het chassis is uiteraard door GINAF zelf ontwikkeld in gebouwd. De achteras is een door GINAF ingekortte Meritor. Naast de cabine stamt ook de motor van de Iveco Eurocargo. De C2121N heeft een wielbasis van 355 cm en een draaistraal over de bumper van 770 cm

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *