VHC Off Road Rally Havelte 2016

Vanmiddag was ik te gast bij de VHC Off Road Rally Havelte. Eerst was ik in het bivak bij Duinen Zathe in Appelscha, waarna ik snel doorging richting Havelterberg waar een aantal prachtige proeven uit was gezet. Waar ik normaal gewoon kan fotograferen en eventueel notities maken voor mij verhaal, was er nu iets aan de hand wat ik niet veel vaker heb gehad bij andere motorsporten.. IK WIL OOK!!!!!! Doordat de Off Road Rallys tot nu toe altijd in weekenden waren waar ik geen tijd had, was ik er nog nooit bij geweest ondanks dat ik al jaren wilde. Maar wat is dit een ongelooflijk gave sport zeg. Jammer dat ik mijn Niva niet meer heb. Morgen zijn er nog twee proeven op het terrein aan de Ruiterweg 39 in Havelterberg, publiek is van harte welkom. Ik ben er zelf dan helaas niet bij door andere verplichtingen, maar kan het een ieder aanraden. Voor wie eens Dakar deelnemers wil zien bij een ECHTE wedstrijd.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *