DFSK ‘Mini Truck’ op de Bauma

DFSK onbekend/overig
Op de Bauma van 2016 heb ik helaas geen dubieuze Chinese bestelwagens gezien. Bij het opruimen echter wel, Nelhiebel Elektrotechnik GmbH, de elektricien van de Münchener Messe, heeft een DFSK in gebruik. Je zou denken dat deze op een oude Bauma achter is gelaten dat men simpelweg niet de moeite heeft genomen hem weer terug te halen, maar DFSK heeft een eigen importeur in Duitsland. Hetzelfde bedrijf wat ook bijvoorbeeld GAZ importeert overigens. DFSK is de lichte afdeling van DongFeng, volgens eigen zeggen de grootste truckfabrikant ter wereld. Daar zijn Daimler en Volvo het niet helemaal mee eens voor zover ik weet, maar gigantisch zijn ze hoe dan ook.
DFSK onbekend/overigDFSK onbekend/overigDFSK onbekend/overig

One Response

  1. Jan 4 mei 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *