De levens van de BN-BG-31

Volvo FL 1st gen
De Volvo FL met kenteken BN-BG-31 is zijn leven begonnen bij Boersma Berging uit Wouterswoude. Hij is in 2002 gebouwd en uitgerust met een Amco-Veba kraan en is door Falkom opgebouwd met onder andere een schuifplateau en lepels. Niet te lang geleden is de truck gekocht door Ketellapper uit Koarnjum. Daar is hij in eigen beheer opgeknapt, onder andere door beplating aan de zijkant te monteren.
Volvo FL 1st genVolvo FL 1st genVolvo FL 1st genVolvo FL 1st gen

Hij heeft niet lang in de kleuren van Ketellapper gestaan, dit bedrijf heeft haar bergingsactiviteiten afgestoten aan Wolves, die het op haar beurt de Friese afdeling weer vrij rap doorverkocht aan BCF.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Mark 12 mei 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *