Transport Groep Gelderland BV uit Doetinchem heeft onlangs een Renault Trucks T in ontvangst genomen. De 4×2 trekker met 430 pk wordt ingezet als RMO (Rijdende Melk Ontvangst). Een tweede identieke trekker is besteld. Vooral de goede relatie met Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens was voor Transport Groep Gelderland reden voor Renault Trucks te kiezen. De Renault Trucks T is de eerste Renault-truck voor Transport Groep Gelderland (TGG). Vooral de gunstige TCO en de goede relatie met de serviceorganisatie waren voor het bedrijf redenen voor Renault Trucks te kiezen.

“Renault Trucks is voor ons een nieuw merk waar we nog geen ervaring mee hadden. We hebben het voertuig uitgebreid kunnen testen en kwamen tot de conclusie dat het een uitstekende truck is voor een prima prijs. Bovendien is de relatie met Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens goed. En door de hoge netwerkdichtheid is er altijd wel een servicepunt in de buurt. We zijn zelfs zo enthousiast dat we een tweede identieke trekker hebben bijbesteld. Deze wordt in september geleverd”, vertelt Erik Knoef, directeur Transport Groep Gelderland BV. De Renault Trucks T 4×2 trekker beschikt over 430 pk en is voorzien van een Sleeper Cab.

Transport Groep Gelderland
Transport Groep Gelderland is ontstaan uit een samenwerkingsvorm van een aantal individuele vervoerders die in 2002 hun krachten hebben gebundeld. TGG behoort tot de middelgrote transportbedrijven van Nederland. Dagelijks verzorgt het bedrijf de collectie van rauwe melk van een groot aantal veehouders met name in de provincie Gelderland en de distributie naar de productlocaties van Friesland Campina. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor het bedrijf. Daarnaast staat het zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren van taken van de opdrachtgever voor TGG centraal.

Alex Miedema

Recent Posts

De oogst van week 18 2021

Deze week lekker veel bijvangst van mijn bezoek aan Henkietoys, want als je in Oudehaske zit zijn Heerenveen en Joure…

5 uur ago

[video] Volvo L465 Kipper uit 1962 – Anne de Boer

"Dag Miedema, hier een foto van een Old-timer Volvo L465 Kipper uit 1962. Eigenaar bekend maar om reden van privacy…

16 uur ago

Tadaaa! Spaansen heeft haar eerste MAN TG3 afgeleverd gekregen

Eerder deze week heeft Bakkerij Pon een taart afgeleverd bij Spaansen in Winkel. Om dat te vieren hadden ze ook…

19 uur ago

De geweldig goed gevulde prijzenpot van de jubileumquiz!

Nog heel even en de jubileumquiz komt online. Maar wat kun je eigenlijk winnen? Dat staat hier onder! Er zijn…

1 dag ago

Nieuwe Tekno modellen week 18 2021

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te…

2 dagen ago

Tweemotorige Opel C-Kadett als puller

Op het 14de Internationale Treffen Opel Power Nederland wat op 18 augustus 2007 te Sevenum georganiseerd werd, spotte ik deze…

2 dagen ago