Mercedes-Benz Accelo op IAA 2016

In de Daimler-hal was op de IAA zoals altijd enorm veel te zien. Een beetje in een hoekje weg gestopt was deze Mercedes-Benz Accelo, die daardoor ook niet zo veel bekijks kreeg. Dit is een type van de Braziliaanse Mercedes-Benz fabrieken. De cabine komt niet van zusterbedrijf Fuso, maar is ook voor de Unimog U20 gebruikt in het verleden. De laadbak komt van Facchini, die bij ons verder ook vrijwel onbekend is. Erg leuk om ook eens een distributietruckje uit verre streken te zien!
Mercedes-Benz AcceloMercedes-Benz AcceloMercedes-Benz AcceloMercedes-Benz AcceloMercedes-Benz AcceloMercedes-Benz AcceloMercedes-Benz Accelo

2 Comments

  1. Ger van Vlimmeren 26 augustus 2020 Reply
    • Alex Miedema 26 augustus 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *