Mercedes-Benz Accelo op IAA 2016


Mercedes-Benz Accelo
In de Daimler-hal was op de IAA zoals altijd enorm veel te zien. Een beetje in een hoekje weg gestopt was deze Mercedes-Benz Accelo, die daardoor ook niet zo veel bekijks kreeg. Dit is een type van de Braziliaanse Mercedes-Benz fabrieken. De cabine komt niet van zusterbedrijf Fuso, maar is ook voor de Unimog U20 gebruikt in het verleden. De laadbak komt van Facchini, die bij ons verder ook vrijwel onbekend is. Erg leuk om ook eens een distributietruckje uit verre streken te zien!
Mercedes-Benz Accelo

Mercedes-Benz Accelo

Mercedes-Benz Accelo

Mercedes-Benz Accelo

Mercedes-Benz Accelo

Mercedes-Benz Accelo

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. Ger van Vlimmeren 26 augustus 2020 Reply
    • Alex Miedema 26 augustus 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *