Mercedes-Benz Vision Van op de IAA 2016

Mercedes-Benz Vision Van
“With the Vision Van, Mercedes-Benz Vans presents a revolutionary van concept for urban areas. The vehicle as a holistic system integrates numerous innovative technologies for final-stage delivery and thus sets the performance standards and solutions for future van generations.”
Mercedes-Benz Vision Van
Aldus Mercedes-Benz Vans op de officiële website van de Mercedes-Benz Vision Van. Wat mij persoonlijk het meest opviel waren de drones in het dak. Je stopt pakketjes in de bus, rijdt naar de wijk waar ze bezorgd moeten worden, vervolgens zwermen de drones uit om die te bezorgen, terwijl de chauffeur (of hoe noem je iemand die in een autonoom rijdend voertuig op de noodstopknop mag drukken?) vol bewondering kijkt hoe de drones hun werk doen. Volgens het reclamefilmpje wat bij de introductie af wed gespeeld dan. Dit alles volgens het principe “vandaag besteld, iets later vandaag in huis”.
Mercedes-Benz Vision VanMercedes-Benz Vision Van

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *