NV300 completeert Nissan’s bedrijfswagenaanbod

Nissan brengt een volledig nieuwe NV300 op de markt. Deze bedrijfsauto komt als vervanger van de Primastar in het gamma tussen de compactere NV200/e-NV200 en grotere NV400. Met de nu geïntroduceerde NV300 biedt Nissan een breed aanbod aan lichte bedrijfswagens, dat ook bestaat uit de Navara pick-up en NT400 Cabstar.
Nissan NV300
De nieuwe Nissan NV300 is leverbaar als gesloten bestelwagen, dubbel cabine, Combi voor personenvervoer en platform cabine voor diverse opbouwvarianten. Hij is ook toonaangevend op het gebied van ‘Total Cost of Ownership’ (TCO), mede te danken aan zijn efficiënte dCi-motoren en lage gebruikskosten. Maar ook Nissans unieke fabrieksgarantie van vijf jaar of 160.000 km en de lange onderhoudsintervallen van twee jaar of 40.000 km leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De fabrieksgarantie geldt ook voor alle originele Nissan-accessoires van de NV300.
Nissan NV300
De nieuwe Nissan NV300 – die door zijn flexibiliteit als mobiel kantoor te gebruiken is – biedt gebruikers het (rij)comfort van een personenauto, met uitstekende rijeigenschappen, rijhulpsystemen en veiligheidsfeatures. Hij staat op een veelzijdig platform dat geschikt is voor de meest uiteenlopende beroepsgroepen. Van transport- en logistieke bedrijven tot bouwondernemingen.
Nissan NV300

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *