De oogst van 8 december 2016

Acht december heb ik twee geweldige musea bezocht. ’s Ochtends het Unimog-museum in Gaggenau, waar een tentoonstelling was over de autobouw uit die regio van vóór de Tweede Wereldoorlog. Erg interessant. ’s Middags ben ik naar Marxzell geweest waar een HEEL gaaf museum is. Stel je voor, de hele collecties van Sinsheim en Speyer in één loods gepropt aangevuld met allemaal kleinere snuisterijen, zoals oude telefoons, typemachines, modellen, camera’s reclameborden en degelijke. Prachtig, absolute aanrader! Over deze musea volgens later uitgebreide blogposts. In deze post de leukste dingen die ik op de heen- en terugweg heb gefotografeerd. Tussen de beide museumsbezoeken door had ik wat tijd over (het museum in Marxzell is pas vanaf 14:00 open), die tijd heb ik benut om even in Frankrijk (Roppenheim en Beinheim) te kijken. DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.MAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd gen.Scania R380Scania R380.Iveco StralisIveco Stralis.Ford TransitFord Transit.Ladog onbekend/overigLadog.Renault MaxityRenault Maxity.Volvo FL6Volvo FL6.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.Peugeot ExpertPeugeot Expert.

Rijnbrug bij Beinheim.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *