Scheuerle TMT90

Scheuerle TMT90Toen mijn schoonvader ons afgelopen weekend mee uit eten nam naar Pfedelbach, moesten we natuurlijk ook even bij Scheuerle kijken. Duidelijk vanaf de straat zichtbaar was deze Scheuerle TMT90, een type dat ik tot nu nog niet kende. Behalve dat hij schijnbaar in 1976 gebouwd is kon ik er ook niet veel informatie over vinden, hopelijk weet een van de lezers van deze blog meer? (Reageer dan svp via het reactieveld onder deze blogpost waar het voor de eeuwigheid blijft staan, en niet via het vluchtige van de sociale media).Scheuerle TMT90
In 2012 is hij vanuit Engeland naar Duitsland gekomen om gerestaureerd te worden, maar volgens mij is er nog niet heel veel gebeurd?

6 Comments

  1. Martijn Duijndam 17 december 2016 Reply
  2. Teus 17 december 2016 Reply
  3. Dick Tijken 17 december 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *