Fiat Professional in 2017 partner van FIM MXGP

Fiat Professional ondersteunt ook aankomend seizoen het FIM Motocross Wereldkampioenschap als officieel partner. Beide vinden elkaar op gebied van vasthoudendheid en dynamiek. Deze match ziet Fiat Professional ook met achtvoudig wereldkampioen Tony Cairoli die sinds vorig jaar ambassadeur is van het Italiaanse bedrijfswagenmerk. In Nederland worden dit jaar op 23 april (MXGP Europa in Valkenswaard) en 10 september (MXGP Nederland in Assen) de races verreden.Fiat FullbackFiat Professional trapt 2017 af met opnieuw een partnerschap. Het Italiaanse bedrijfswagenmerk is gedurende het hele seizoen zichtbaar tijdens de races wereldwijd. Het Motocross World Championship (MXGP) start op het circuit van Losail in Qatar op 25 februari. Het kampioenschap start deze maand en eindigt in oktober. In totaal worden 20 races verreden in Europa, Verenigde Staten, Qatar, Thailand, Argentinië en Mexico. Elke race trekt tientallen miljoen toeschouwers over de hele wereld. In Nederland worden dit jaar op 23 april (MXGP Europa in Valkenswaard) en 10 september (MXGP Nederland in Assen) de races verreden.

Fiat Professional heeft met de Fiorino, Doblò, Talento, Fullback en Ducato nog niet eerder zo’n uitgebreide range gehad en toont deze modellen graag aan het publiek. Fiat Professional gaat altijd voor het hoogst haalbare. Deze ambitie deelt het merk met Tony Cairoli. De achtvoudig wereldkampioen en Fiat Professional ambassadeur rijdt dagelijks met zijn Fullback naar de racetracks om te trainen.

De nieuwe Fiat Fullback is de absolute publiekstrekker tijdens het FIM Motocross wereldkampioenschap. Op gebied van configuratie, laadvermogen, trekgewicht, afmetingen en motoren kan de auto zich meten met de besten in zijn segment. Fiat Professional toont aan dat bij praktisch gebruik het nieuwe topproduct tegemoet komt aan de werkelijke behoeftes van haar klanten. Aan de andere kant komt de Fullback, dankzij zijn veelzijdigheid, ook tegemoet aan de wensen die horen bij het alledaagse leven.Fiat FullbackOok de onlangs vernieuwde Ducato is niet te missen tijdens het werelkampioenschap. De bestseller toont tijdens deze races zijn veelzijdigheid als bedrijfswagen, personenwagenversie en mobiele werkplaats voor de coureurs op het circuit.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *