Nieuwe FM van Jagersma is wolf in schaapskleren

Volvo FM 4th genVanochtend heeft Volvo dealer M.S. de Vries uit Beetgum een Volvo FM afgeleverd aan Jagersma transport uit Garyp. Volgens Willem Jagersma is het een echte wolf in schaapskleren: “Het is de 1e FM in Europa met dual clutch! Daarnaast heeft hij dynamic steering en is hij light weight opgebouwd om het gewicht zoveel mogelijk te reduceren. Uiteraard ADR VLG gekeurd en uitgerust met een 460 pk sterke 13 liter motor en xenon verlichting.”Volvo FM 4th genHeel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! En Willem, bedankt voor de foto’s en informatie.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genVolvo FM 4th gen

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *