Het oogstje van 10 april 2017

Gisteren zowaar een onverwacht fotorondje gedaan. Wat een tripje van 10 minuten zou worden werd een langere tocht waarbij het fotograferen van trucks niet het hoofddoel was. De nieuwe FH van Van der Werff was natuurlijk de dagtopper, maar er was meer moois dat per toeval voor de lens kwam. Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen ~ Van der Werff.DAF CF85DAF CF85 ~ Peter Appel.Scania R420Scania R420 ~ Bouma.Volvo FM7Volvo FM7 ~ Bouma.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Avia Rent.Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen ~ A.M.DAF LF45DAF LF45 ~ Theater Techniek Transport.Scania R620Scania R620 ~ Steven Vrieswijk.Indcar WingIndcar Wing ~ Touringcarbedrijf Leeuwarden.Iveco EurocargoIveco Eurocargo ~ Boels.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter met een mooie oude Citroën als lading.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Rijskamp.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.VW Transporter T6VW Transporter T6.Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen ~ Niek Dijkstra.Peugeot J7Peugeot J7.DAF XF95DAF XF95 ~ Van der Werff.Scania R450Scania R450 ~ Houweling.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *