GINAF TF ~ Korevaar

GINAF TF-serieEen beetje weggestopt tijdens de open dag van Van Ginkel Trucks was deze GINAF TF (Torpedo Front), met een prachig patina. De ‘REO’ M-truck roots zijn bij dit type nog erg goed te zien. De voormalige Amerikaanse legertruck is door Van Ginkel aangepast voor gebruik in Nederland. Zo is er bijvoorbeeld een dieselmoto geplaatst en zijn er een Nooteboom kipper en Touw cabine toegepast. Deze was op het laatste stukvan zijn actieve leven werkzaam bij steenfabriek Korevaar uit Oosterbeek.GINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF TF-serieGINAF X3335-SHij had wel een beetje hulp van een GINAF X3335-S nodig om op deze staplaats te komen.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *