Schwarz, Breit, Stark: de Fulda-truck

MAN Fulda truckAl jaren probeer ik de Fulda truck op de foto te krijgen, maar tevergeefs… Tot nu! Op de terugweg van de Truck GP stond hij bij een hotel op een steenworp van het circuit op de parkeerplaats. De truck is door studenten ontworpen, de technische basis komt van een MAN truck. De oplegger kan zich splitsen, zodat er een podium tussen de wanden ontstaat. De combinatie maakt reclame voor Fulda banden, een merk van Goodyear Dunlop, gevestigd in (je raadt het niet….) Fulda. MAN Fulda truckMAN Fulda truckMAN Fulda truckMAN Fulda truckMAN Fulda truckMAN Fulda truckMAN Fulda truckMAN Fulda truckEen groep Britten moest dit ook even van dichtbij bekijken.MAN Fulda truckDeze miniatuur van de MAN Fulda truck laat zien hoe het er met uitgeklapt podium uit ziet.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *