M.S. de Vries overgenomen door Van der Linden van Sprankhuizen

Volvo FH 4th genM.S. de Vries, de Volvo en Renault truckdealer met vestigingen in Beetgum en Heerenveen, is overgenomen door de Noord-Hollandse Volvo- en Renault-dealer Van der Linden van Sprankhuizen. Het totaal aantal vestigingen van het samengevoegde bedrijf komt daarmee op 5.
Volvo FH 4th gen
M.S. de Vries is sinds 1965 het adres voor Volvo bedrijfswagens in Fryslân, en sinds de overname van Truckservice Jager eind 2014 ook van Renault. Ze zijn ook lange tijd dealer van de Mitsubishi Canters geweest.Renault MasterPiet de Vries zal de komende maanden geleidelijk zijn taken overdragen aan Van der Linden van Sprankhuizen onder leiding van Jos Bot. Per april 2018 stopt Piet dan helemaal. Volvo VNVolvo FH16 4th genRenault Premium 1st gen

One Response

  1. T G Holwerda 18 augustus 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *