Wat een Panda en een Mercedes-Benz met elkaar te maken hebben


Cro is een Duitse zanger, die zijn muziek als „RAOP“ omschrijft, een mix tussen Rap en Pop. Niemand weet hoe zijn gezicht eruit ziet omdat hij altijd een panda-masker draagt. Dit doet hij om zijn privacy te beschermen, maar het is ondertussen ook zijn merkteken geworden.

Van deze Mercedes-Benz CLA StreetStyle, een model dat glanst door de combinatie van sportiviteit en comfort, heeft hij in 2015 met spuitbus, touch-up pen en verf een kunstwerk gemaakt. Dit creatieve en unieke ontwerp heeft hij vrijhand op het auto aangebracht in de Street Art style. Later in het jaar gaf hij de Mercedes als hoofdprijs van een creatieve competitie weg. De gelukkige winnaar was Dustin Osthoff, die het voertuig als verrassing op de IAA in Frankfurt mocht ontvangen.

Zodat iedereen kan meegenieten van dit toffe stukje kunst, staat de Mercedes sinds 2017 in het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart

De Mercedes-Benz CLA StreetStyle is gebouwd in 2015, heeft 4 Cylinders, een motorinhoud van 1.595 cm³ en een vermogen van 122 pk. Hij haalt de 210 km/h met een toerental van 5.000/min. Het model is sinds 2013 in productie


Tekst Hanna Laun.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *