Digitaal museum: Geo Tracker

Geo Tracker
De Suzuki Vitara is onder een heleboel namen verkocht. De eerste generatie bijvoorbeeld onder andere als Chevrolet Tracker, GMC Tracker, Asüna Sunrunner, Pontiac Sunrunner, Chevrolet Vitara, Suzuki Sidekick, Suzuki Escudo, Mazda Proceed Levante, Santana 300, Santana 350 en Daewoo Vitara. En allemaal zijn ze eigenlijk de CAMI J1. Het eerste type van een Canadese dochteronderneming van General Motors. Maar in de USA (en later Canada) werd de Geo Tracker toch het meest verkocht. In 1989 en begin 1990 werden ze nog uit Japan geïmporteerd, in 1990 begin de productie in Canada. In 1998 verdween het merk Geo weer, het werd vervangen door Chevrolet.One Response

  1. Jan Clevering 13 juli 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *