Het digitaal museum: Teamo

Teamo onbekend/overig
Het duurt niet lang meer voor de IAA weer van start gaat. Vaak krijg je daar de toekomst te zien, maar soms ook interessante prototypen waar je vervolgens nooit meer iets van hoort. Op de IAA van 2008 stond dit voertuig uit die laatste categorie, de Teamo kwam uit de koker van camperbouwer Hymer.
Teamo onbekend/overig
Hij is ontworpen door Designcenter Hymer idc uit Pforzheim (D). Het is een cityvan-prototype met electrische aandrijving en spaceframe-chassis. Dankzij de sandwichbodem (bekend van oa de Smart en Mercedes-Benz A-klasse) kan de laadruimte optimaal benut worden. Er zijn verschillende opbouwen mogelijk. Het leeggewicht is, inclusief accu’s en bestuurder, 1000 kilo, dan kan er nog 600 kilo lading bij. De laadruimte is ongeveer drie kuub, door de lengte van 4 meter en breedte en hoogte van 174 centimeter.
Teamo onbekend/overig

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *