Voormalige Trucks-bus van binnen bekeken

Volvo B58
Jarenlang was Frans van den Hul van Trucks Magazine een bekende verschijning op de diverse truck-evenementen met zijn verkoopbus, een Volvo B58 met ZABO carrosserie. Tegenwoordig zien we Frans nog steeds op alle evenementen, maar de Volvo staat bij Kleyn Trucks te koop. Op die manier had ik de gelegenheid eens binnen in deze bus te kijken. Hier moet de afgelopen decennia veeeeel gebeurd zijn. Maar: “What Happens in de ZABO, Stays in de ZABO”. Gelukkig hadden voertuigen toen deze bus in 1981 gebouwd werd nog geen oren!
Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58Volvo B58

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *