Categories: bedrijfswagennieuws

[video] Champagne mixer voor ABC als bekroning op samenwerking


Onlangs nam Stephanie Tency namens ABC Mortel uit Tiel een prachtige betonmixer in ontvangst. Om de succesvolle samenwerking tussen ABC Mortel en IVECO NLS te vieren is deze betonmixer extra feestelijk ontworpen. Het management licht dit toe: “We hebben altijd de neiging om de mixers bijzonder op te maken. We vinden het géweldig om opvallend op de weg te rijden. Deze mixer is een voortvloeisel van de sprankelende samenwerking. We hebben toen bepaald om te gaan voor een mixer met het uiterlijk van champagnefles.”

Adriaan Doorduin voegt namens IVECO NLS hieraan toe: “Ik ben heel trots dat de samenwerking is voorgezet en dat we de kans hebben gekregen om een prachtig, nieuw voertuig neer te zetten. Een X-WAY 10×4 met een GVW (Gross Vehicle Weight: Maximum bruto voertuiggewicht) van 49 ton en 10 tons gestuurde sleepas zonder elektronische componenten. De truck kent een gewicht van 17 ton en heeft hierdoor een maximaal laadvermogen. Daarnaast heeft de X-WAY onderhoudsvriendelijke schijfremmen en beschikt het over alle veiligheidsopties, zoals Lane Departure Warning, AEBS, Adaptive Cruise Control en ESP. Het is gaaf om een truck met een champagnefles als mixer af te leveren. Dit geef mij een fantastisch gevoel! Ik kijk heel positief naar de toekomst.”

Duurzame partner
ABC Mortel heeft ABC Duurzaam Beton ontwikkeld. Dit bestaat uit een combinatie van Portlandcement en Hoogovenslak. De combinatie 20% Portlandcement en 80% Hoogovenslak zorgt voor een minimale CO2 uitstoot tijdens de productie van die grondstoffen, welke zijn bestemd voor de betonmortel.

Producent van betonplaten
ABC Mortel maakt evenals Constar Betonwaren en Constar Prefab deel uit van de Constar Groep. Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten in Nederland. ABC Mortel is gespecificeerd in het produceren van betonmortel in de klasse C12/15 tot en met C55/67 in haar betoncentrales. De distributie van de betonmortel vindt plaats op efficiënte wijze. Met betoncentrales in Amsterdam, Meppel, Tiel en Waalwijk kan het bedrijf zich altijd flexibel opstellen richting de klant. Via de kortste en snelste weg kunnen ze de mortel leveren op ieder bouwproject.

Alex Miedema

Recent Posts

Vissers Veluwse foto-archief: truckersbal en potje pullen

Erwin Visser: "Deze week was de week van hemelvaart. Na maandag al vrij geweest te zijn geweest zijn mijn collega…

15 uur ago

Beste Babette (deel 141) verboden de Pyramide te betreden

Beste Babette, de week begon met uitslapen, want jawel: Wingman en ik hadden lekker een weekje vrij! Eerst maar eens…

22 uur ago

De oogst van week 19 2021

Met onder andere de bijvangst van de nieuwe DAF, een wâldfrysk regiorondje om klompen te halen bij Scherjon, de vaste…

3 dagen ago

Stoere nieuwe Scania voor Sjoerd Jongema

Vanochtend (15 mei 2021) heeft Scania dealer Rinsma in Berlikum deze schitterende Scania R450 afgeleverd aan Sjoerd Jongema in Harlingen.…

3 dagen ago

Nieuwe Tekno modellen week 19 2021

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te…

4 dagen ago

Blogpost 10.000: JUBILEUMQUIZ

Dit is de 10.000e blogpost op alexmiedema.nl! Om dat feestje te vieren geef ik een paar mooie prijzen weg met…

6 dagen ago