Categories: Vissers fotorondjes

30-08-2014: tripje mee met Titanex – Erwin Visser

Erwin Visser: “Vanmorgen (30 augustus 2020, red.) werd ik wakker en het weer was me net wat te gek om foto’s te gaan maken. Maar heel de week kreeg ik via gezichtjesboek hele leuke herinneringen van deze week in 2014.
Die week was ik voor de 2e keer mee met Arnold, die toen bij Titanex reed. Vorige keer was ik halverwege de week ingestapt en dat beviel wel. Ditmaal was het een hele week en een hele mooie, de week beloofde 2 ritten Bretagne dus veel binnendoor en veel mooie fotomomenten. We vertrokken zondagmiddag en zaterdagmorgen parkeerden we de Volvo weer in Nieuwegein met 4.200 km op de klok. Dat kon er wel bij aangezien de auto al ruim 2,2 miljoen gelopen had ondertussen.

Als ik dit zo zie word het tijd dat ik weer eens met Arnold mee ga die kant op. Die ondertussen voor D.J. Boer in Benschop rijdt, maar met hetzelfde werk. Maar gezien de huidige situatie in Europa wachten we dat wel af tot alles weer normaler is. Volgende week zien we wel weer qua foto’,s maken. Week er op hebben we een druk weekend. Zoals het er nu voorstaat de eerste Corona truckshow. Maar ik hoorde ook dat er zaterdag’s ook een paar trucks gaan aanhaken om te pullen en ga kijken of ik daar ook foto’s kan maken. Maar voorlopig veel kijkplezier met deze Titanex Tour 2x Bretagne.”

Alex Miedema

View Comments

Recent Posts

Scania L80 camper op De Domp in Sneek

Hepke Beintema stuurde me een aantal foto's van deze prachtige Scania L80 camper die hij 9 september 2020 spotte op…

6 uur ago

Generations: de Volvos van Brant Visser

Brant Visser (vroeger uit Anjum, nu Heerenveen) volgt al decennia een meermerken-strategie. Één van de merken is Volvo, zo kunnen…

12 uur ago

Volvo FH met Nooteboom van H.C. Wilson

Altijd als ik in Vuren aan het werk ben, zorg ik dat ik ruim op tijd ben. Voordeel daarvan is…

23 uur ago

Bietencampagne Hoogkerk 2020 – deel 1

Maandag 19 oktober stond ik een paar uur op 'de bult' bij de suikerfabriek in Hoogkerk. De Iveco S-Way van…

1 dag ago

Plaatje van een Scania S450 voor Vlastuin Lunteren

Terwijl ik (Erwin Visser, red.) dit op zondagochtend tik ben ik ietsjes brak. Dat is op zich een goed teken…

2 dagen ago

Melkweg met een Iveco S-Way op LNG in de bieten

De intrinsieke motivatie om CO² te reduceren en de snelle levertijd hebben ervoor gezorgd dat Melkweg Fritom heeft gekozen voor…

2 dagen ago