Categories: de levens van

De levens van de 81-BBS-5

Marco van den Berg tipte me over de Scania R620 met kenteken 81-BBS-5. Deze begon zijn werkzame leven bij Zwatra (foto René Boot) en is nu, via een tussenstop bij Geurts, deel van het VSB-wagenpark (foto instagram VSB).

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 513 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Edit: Meerdere mensen wezen me er op dat hij eerst een laag dak had, Kilian Van Nobelen had daar ook een eigen foto bij, waarvoor dank!

Edit 2: tegelijkertijd stuurde Jesse Kooij dit via een ander kanaal: “hoi, ik zag dat jij in je levens van de 81-bbs-5 blog nog geen foto had van de tijd dat de auto een laag dak had. Hij is zijn leven begonnen met een afgeschuind dak en pas in zijn laatste jaar bij zwatra is de hoge cabine er op gekomen. bij deze ook een foto in zijn orginele staat. deze heb ik gemaakt en je mag ze als je ze goed genoeg vindt gebruiken in je blog.”

Alex Miedema

View Comments

  • Deze auto is begonnen bij Zwatra als een auto met een laag dak. Foto's zijn via Google nog te vinden als je op kenteken zoekt.

Recent Posts

De levens van de BG-GV-54

Naar aanleiding van foto's die ik had gemaakt van de trucks met kenteken BG-GV-54 stuurde Thierry Courault me bijgaande: "Dag…

4 uur ago

Morris Minor brandweerwagen voor tussen de assemblagelijnen

Deze unieke Morris Minor brandweerwagen is in 1953 gebouwd door de Engineering afdeling van Morris Motors. Hiervoor werd het prototype…

4 uur ago

Vissers Veluwse fotorondjes: onverwachte ontmoetingen

Erwin Visser: "Na de jetlag van vorige week, had ik er zondagochtend weer één, de klok ging een uur terug.…

13 uur ago

Rolstoeltaxi van binnen bekeken

Ik (Martijn Manrho) verdien de kost als taxichauffeur en dan nog specifieker zorgvervoer. Mijn werkgever, Taxi van Meurs uit Simpelveld,…

1 dag ago

Bietentruckspotten in Halfweg in de jaren ’70

Afgelopen zaterdag konden we al genieten van de foto van de Tatra 138 van Struik die Jakob Dekker me toe…

2 dagen ago

Beste Babette (deel 112) bel de politie! En de sleepwagen!

Beste Babette, afgelopen vrijdag mocht ik je afleveren bij de garage, waar ze graag nog wat aan jou wilden sleutelen.…

2 dagen ago