Categories: Vissers fotorondjes

Vissers Veluwse Fotorondjes: dubbele terugblik naar betere tijden

Erwin Visser: “Vandaag weer terug in de tijd in 2 delen. Rede ben gewoon mijn motivatie een beetje kwijt na een week die er in eerste instantie wel goed uitzag. 2 gesprekken bij bedrijven in de buurt met zicht op een vaste baan. Ze gingen af op mijn cv waarin ik toch echt gewoon monteur elektrotechniek ben, Om dan een paar dagen na het gesprek bericht te krijgen dat ze toch meer een 1e monteur zoeken. Bel dan niet !! zonde van de tijd en het geeft niet echt een positieve uitwerking in deze toch al rare tijden. Maar ik geef de moet niet op. Aankomende week weer 2 gesprekken en dan hopelijk de kans om dit jaar enigszins positief af te sluiten. Maar daardoor had ik niet echt zin deze zondag en duiken we twee keer het archief in.

De eerste maal zaterdag 8-11-2014 de dag dat 2 maatjes van een nieuwe auto kregen de eerste was John bij Juba waar we tevens een duofotoshoot gedaan hebben van de oude en nieuwe Daf . Samen met Bigtruck magazine. Om daarna naar Sebastiaan en Lina Schimmel te gaan om hun 2e en tevens eerste nieuwe auto nat te maken. Ben daar toen een poosje geweest om later die dag nog naar het toen chauffeursfeestje in The Pitstop in Vlaardingen te houden wat net zoals de voorgaande jaren weer een feestje was met een hoop gezelligheid.

En de tweede terugkblik is een weekje later waarin ik voor de 3e keer met Arnold mee ben naar Bretagne met de mooie D.J Boer combi.
Die toen omgeruild werd voor een nieuwe combi met wat andere herkenpunten waar ik toen aan meegedacht heb. Ondertussen is deze auto ook alweer drie jaar on tour en heb helaas de mogelijkheid nog niet gehad om mee te gaan. Maar dat zal wel weer een keer komen als de rust overal terug is. Nu lekker poosje niksen en een eitje bakken en dan zien we aankomende week wel weer.”

Alex Miedema

Recent Posts

Silver Spectre Shooting Brake: Rolls-Royce door de ogen van Niels van Roij

De naam Niels van Roij design is al vaker voorbij gekomen hier op de blog en zal in de toekomst…

6 uur ago

De oogst van week 8 2021

Vorige week sprong Martijn even voor me in, maar nu ben ik er zelf weer met een oogstblog. Natuurlijk de…

17 uur ago

Beste Babette (deel 130) hotter then my otter

Beste Babette, maandag was het weer zover *smiley die zit te glunderen in z’n tuigje* de grote zandbak bij de…

17 uur ago

Nieuwe Volvo FH 6×2 voor Hoek-Trans

Gisteren, vrijdag 26 februari 2021, is deze prachtige Volvo FH 4th gen door Björn Koomen van LVS vanuit de Leeuwarder…

1 dag ago

Csepel 776: brandweerwagen met dubbele Sisu cabine

Net als ik mag Mike van Stein ook graag een stukje fietsen. Maar waar ik vooral door het Koarnjumer Aldlân…

2 dagen ago

Nieuwe Tekno modellen week 8 2021

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te…

2 dagen ago