Categories: Evenementen

Boot Holland 2009


Van zes tot en met elf februari werd de beurs Boot Holland georganiseerd. Zoals ieder jaar heb ik ook in 2009 de beurs niet bezocht, maar heb ik wel bij het opbouwen en afvoeren gekeken. Dit is wat de organisatie er destijds zelf over te vertellen had:

Er kan er maar één de eerste zijn en dat is Boot Holland.
Boot Holland is traditiegetrouw de opener van het watersportseizoen in Nederland en al 18 jaar de thuishaven voor elke watersporter. In 2009 gaat de beurs op 6 februari van start en toont alles wat watersport zo mooi maakt. Ieder jaar neemt Boot Holland in haar kielzog diverse primeurs mee.

Ruim aanbod
Staalbouw blijft een belangrijke speler op Boot Holland. Ieder jaar laat het aanbod in dit segment een stijgende lijn zien waarmee de beurs zich meer en meer als de motorbotenbeurs van de Benelux neerzet. Overigens betekent dit niet dat er geen sloepen, zeilboten, en overige schepen op Boot Holland te zien zullen zijn. Ook dit aanbod is, evenals voorgaande jaren, in Leeuwarden ruim aanwezig. Datzelfde geldt voor de vele toeleveranciers van motoren en andere accessoires.

Boot Holland voor iedereen
Boot Holland is een watersportbeurs voor iedereen. Zowel beginnend als gevorderd, jong en oud, voor een ieder is er wel aanleiding om een bezoek te brengen aan Boot Holland; traditiegetrouw in februari van elk jaar in het WTC Expo te Leeuwarden.

Iedereen voelt zich een beetje thuis op de beurs en dat is precies wat de organisatie voor ogen heeft met de manier waarop Boot Holland wordt georganiseerd.

Jaarlijks wordt bevestigd door de vele standhouders dat we de meest toegankelijke en gezellige watersportbeurs zijn en gelukkig maar, want we zouden niet anders willen. Uw bedrijf/product verkopen moet u zelf doen maar een goede omgeving creëren doen we graag in de meestal kille februarimaand.

Ppm ATT 400/3.
DAF CF85.Scania 92.Scania 112.
Scania 143 ~ Bolt.
DAF YA 126 ~ Winje Wanje.
Landwind X6 ~ all sports resort Maurik.
Hummer H2.
Citroën Berlingo ~ UMCG.
Citroën C1 ~ Schaaf.
DAF LF45 ~ Interboat.
DAF 95XF ~ holland reklame en standbouw.
Opel Vivaro ~ Gaastra.
Scania 124 ~ Bolt.
Renault Kangoo ~ Bolt.
Mercedes-Benz Sprinter ~ Road Service Friesland.
Nissan Patrol.
VW Caddy ~ BKF.
VW Polo.MAN LE.
Volvo FL7.
Scania T144 ~ Walinga.

Alex Miedema

Recent Posts

Tractorfan Top 10 om 10 over 10: John Deere 2040

Op tractorfan.nl staat een uitgebreide en dagelijks groeiende verzameling truckfoto’s. Een overzicht uit deze collectie beelden staat in De Top…

56 minuten ago

De levens van de 23-BBB-2

Wilbert Evers stuurde me een mooie tip: "Goedemiddag ik heb ook een Volvo bulkkipper die nu zijn derde kleurstelling heeft…

11 uur ago

VDL stopt met busbouw in Heerenveen

Op 11 november 1907 kocht Bartele Hainje een rijtuig- en wagenmakerij in Heerenveen. In 1922 word voor het eerst een…

18 uur ago

Prettig piket-Polo’tje

Op 8 december 2007 spotte ik deze leuke VW Polo bij de ambulancepost in Koudum. Hij werd destijds door Ambulance…

1 dag ago

Het Digitaal Museum: Morris CS8

De Morris CS8 (of strikt gezien Morris Commercial, zoals de bedrijfswagentak op dat moment heette) was een afgeleide van de…

2 dagen ago

De ex van Van ’t Hek woont nu in Suriname

Twahier Rostamkhan: "Aangehecht foto's van de DAF 85 van van 't Hek. Toen het naar Suriname kwam, werd het oranje…

2 dagen ago